Despre Tratament White tea fr-Haut

White Tea este o gama anti-aging, care are în componență substanțe active de top, biotehnologice, concepute pentru a contracara și preveni efectele îmbătrânirii.

ingrediente active white tea

tratamentul white tea fr-haut

Principalele sunbstante active din Kit-ul tratament White Tea sunt Neodermyl, ceai alb si acid hialuronic. Neodermyl este prima molecula care reactiveaza sinteza colagenului si a elastinei din piele, oferind o sursa de energie celulara tenului imbatranit.

Ceaiul alb, „elixirul imortalității” are proprietăți regenerative și antioxidante. O cană de ceai alb conține aceeași cantitate de antioxidanți ca 12 pahare de suc de portocală.

În prezent, datele cercetărilor arată că ceaiul alb este de o sută de ori mai antioxidant ca ceaiul verde și are de trei ori mai mulți polifenoli. Așadar, are un important efect anti-îmbătrânire și de energizare. În plus, protejează sistemul imunitar al pielii.

Beneficii Tratament White tea fr-Haut

Tratamentul Kit White Tea are o acțiune imediată de întărire, îmbunătățind structura și calitatea tenului.

Rezultatul: conturul feței sunt redefinit, ridurile și liniile de expresie sunt estompate, rezultând un aspect întinerit, proaspăt, natural și mătăsos.

WHITE TEA

KIT-UL DE TRATAMENT INCLUDE:

PRO-ACID AGED SKIN
Cocktail AHA (acizi piruvic și lactic) care ajută la reducerea ridurilor și a liniilor de expresie, îmbunătățește elasticitatea pielii și oferă pielii hidratare și strălucire.

NEUTRALIZER
O substanță activă care oprește acțiunea acizilor.

EGF SERUM
Un ser cu factori regeneratori și de creștere epidermică. Peptidele ADN previn oxidarea ADN-ului celular, restabilind și promovând regenerarea acestora.

NUTRI CREAM MASSAGE
O mască/cremă bogată într-o concentrație activă de kigelia africană și commiphora mukul, care compactează țesuturile pielii și întărește sistemul de apărare al pielii.

MASK
Mască cu fucogel, peptide și celule stem. Transporta eficient substanțele active in cele mai profunde straturi ale pielii.

PREȚURI Tratament White tea fr-Haut

TRATAMENT

PREȚ

Tratament White Tea

400 Ron

Tratamentul se personalizează cu tehnologie estetică ( oxigen hiperbaric, mezoterapie virtuala, vacuum facial, radiofrecventa) în funcție de necesitatea fiecărui tip de ten.

PROGRAMĂRI Tratament White tea fr-Haut

    BIFEAZĂ căsuța dacă înțelegi că acest formular îți colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
    Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]