Depigmentare, Hidratare si Anti-Aging

Compoziție: Shiitake, umeboshi, wakame, renkon, sake, wasabi, soia și pudră de orez.

Beneficii: Cu ingrediente active japoneze pure, capabile să penetreze profund în derm, imbunătaţind circulația sângelui.

Înaltă tehnologie combinată cu activele naturale inovatoare asigură un grad ridicat de hidratare, depigmentare și iluminare.

Nanotehnologie cu ingrediente pur japoneze. Hidratare profundă și intensă – Uniformizare pentru toate varstele si tipurile de ten – Lifting si albire

Crema-de-curatare WASABI utsukusy

Cremă de curățare WASABI Utsukusy


Compoziție: Wasabi și pudră de orez.


Beneficii: curață profund pielea. Potrivit pentru toate tipurile de ten, chiar si pentru cel sensibil. Tonifică pielea. Îmbunătățește absorbția activilor în piele.

Scrub facial AZUKI Utsukusy


Compoziție: fasole Azuki.


Beneficii: curață, exfoliază, calmează și hidratează. Exfoliant foarte blând și extrem de eficient. Conferă pielii o textură fină, mătăsoasă și ușoară. Reduce petele hiperpigmentare, punctele negre și semnele de acnee.

Masca-faciala-RENKON-Utsukusy

Mască facială RENKON Utsukusy


Compoziție: Renkon (radacina de Lotus).


Beneficii: Hidratant, nutritiv, cu efect de fermitate. Pentru toate tipurile de ten, chiar si pentru cel sensibil. Şterge semnele de oboseală. Efect Iluminator.

CREMA WAKAI

Cremă Anti-Aging si Albire WAKAI Utsukusy


Compoziție: zirhafirm + melavoid


Beneficii: Bazate pe cele mai recente progrese în domeniul tehnologiei biologice și cercetarea celulelor stem, actionează asupra mecanismelor iniţiale de pigmentare, reducând petele pielii. Oferă fermitate pielii și previne flaciditatea. Cea mai avansată tehnologie împotriva petelor și lipsei de fermitate.

Ser Profesional de Fermitate KORAGEN Utsukusy


Compoziție: colagen activ + zirhafirm.


Beneficii: îmbunătățește structura pielii. Redefinește ovalul facial. Reduce efectele stresului pielii.

Celulele Stem Portocalii Regenerative KOMYONA Utsukusy


Compoziție: hialuronat de sodiu + alge.


Beneficii: efect de lungă durată. Îmbunătăţeşte producția de elastină, fibronectină și colagen, realizându-se stabilizarea ţesutului.

Ser Exfoliant și Peeling BITAMINSHI Utsukusy


Compoziție: vitamina C + melavoid.


Beneficii: acționează asupra mecanismelor inițiale de pigmentare. Luminează și uniformizează tonul pielii. Reduce petele ca număr și intensitate.

despre Utsukusy Cosmetics

Utsukusy Cosmetics este un brand de cosmetice care si-a început activitatea în 1978.

Produsele Utsukusy au la baza formule și ingrediente pur japoneze, producția fiind facută în Spania.

Utsukusy îmbină tradiția veche japoneză cu noile inovații ale științei, totul fiind concretizat în produse de înaltă calitate (cu rezultate vizibile imediat) în acompaniamentul ritualurilor unice care vizează armonia dintre trup, suflet și minte.

utsukusy

Prețuri TRATAMENTE - Utsukusy

TRATAMENT  PREȚ 
  Utsukusy 250 RON

Programări Tratamente Utsukusy

    BIFEAZĂ căsuța dacă înțelegi că acest formular îți colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
    Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]