TheActive este o gama bogată in vitamina A , in toate formele sale( retinol, acid retinoic si palmitat). În ultimii ani , retinolul (vitamina A) a fost cea mai utilizată substantă activă în produsele cosmetice anti-îmbătrânire. De aceea, mai este cunoscuta și sub numele de „AGENTUL TINEREȚII VEȘNICE„ .

Principalele substanțe active din această gamă: Retinol pur micro-încapsulat, Matrixil® 3000, Reforcyl®, SWT-7Tm, Gatuline®, Syn-Ake®, Eyeseryl®, Argireline®, EXO-PTm, RenovageTm, Vitamins C și D.

beneficii

– Regenerarea celulară

– Efect de umplere + volum

– Fermitate

– Hidratare

– Efect de botox

– Scut împotriva agresiunilor externe

Proprietățile gamei The Active pot fi prezentate după cum urmează:

Stimulează producția de colagen și acid hialuronic, „umplând” astfel pielea și structura acesteia și luptând împotriva flacidității și ridurilor.

Promovează regenerarea celulară creând un efect de peeling care ajută la îndepărtarea ușoară a straturilor superioare ale pielii (cele mai deteriorate) și înlocuirea cu altele noi.

Exo-P este un ingredient antioxidant excelent care previne formarea de radicali liberi, protejează pielea, fiind ca un scut împotriva condițiilor de mediu dăunătoare.

Participă la producția de melanină și o reglează. În acest fel, ajută la controlul petelor și al „stratului pătat” de piele.

Kit-ul tratament TheActive este ”alarma ceasului biologic” a tenului, activând toate procesele metabolice ale regenerării acestuia, procese care, din diferite motive, au fost încetinite sau întrerupte.

PREȚURI TRATAMENTe - TheActive

TRATAMENTE PREȚ / ȘEDINȚĂ
Aplicare Topica 380 RON

Tratamentul se personalizeaza cu tehnologie estetica ( oxigen hiperbaric, mezoterapie virtuala, vacuum facial, radiofrecventa) in functie de necesitatea fiecărui tip de ten.

PROGRAMĂRI TRATAMENTE - OXYGENO2

    BIFEAZĂ căsuța dacă înțelegi că acest formular îți colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
    Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.