ARKANA ȘI TERAPIA CU ACID MANDELIC

Arkana folosește conceptul de neuro-cosmetică – viitorul unei îngrijiri eficiente a pielii.

Abordarea inovativă se bazează pe neurotransmițători fiind cel mai înalt nivel în cosmetologie.

Pielea este un organ senzorial. Iar pielea comunica cu creierul printr-o rețea de fibre nervoase, celule imune, mesageri hormonali. Acesti purtătorii de informație sunt neurotransmitatorii, care adună informații tactile, de durere, temperatură, etc. Spre exemplu peptidele neurocosmetice (tetrapeptide-15) blochează receptorii terminațiilor nervoase libere din piele și scad eliberarea neuro-mediatorilor. Calmează terminațiile nervoase și reduce semnificativ hipersensibilitatea pielii.

Filozofia Arkana se bazează pe ideea de frumusețe conștientă.

ARKANA - TERAPIE CU ACID MANDELIC

Departamentul de cercetare şi dezvoltare caută inspiraţie în lumea-ntreagă. Are laboratoare proprii unde crează formule originale bazate pe descoperiri ştiinţifice, ceea ce oferă o nouă dimensiune îngrijirii conştiente. Produsele au ingrediente active concentrate şi o combinaţie atât de unică, care vor oferi efecte mai rapide și de durată.

Această neuro-filozofie garantează tratamente unice și eficiente.

Acidul mandelic este un alfa hidroxi acid (AHA) derivat din migdale amare, care este mult mai delicat cu pielea decât alte tipuri de acizi AHA.

Acidul mandelic este un ingredient antiîmbătrânire excelent. Funcționează prin accelerarea reînnoirii celulare și dizolvarea legăturilor dintre celule, ajutând la îndepărtarea celulelor moarte de la suprafață, care îi pot da tenului un aspect încărcat sau obosit.

De asemenea, netezește pielea prin îndepărtarea excesului de celule moarte și estompează astfel ridurile și liniile fine. Are capacitatea de a stimula producția de colagen, proteina care oferă fermitate pielii și îi oferă un aspect tânăr.

INDICAȚII Terapie cu Acid Mandelic 50% forte

PENTRU CINE ESTE INDICATĂ?

Această terapie cu Acid Mandelic este indicată persoanelor care au probleme cu tenul tern, cu pierderea elasticități pielii, pori dilatați, acnee, exces de sebum, pete pigmentare și cei cu pielea matură și îmbătrânită.

Beneficii

Reduce ridurile și liniile fine

Estompează petele pigmentare și cicatricile

Controlează flora bacteriană

Îmbunătățește fermitatea și tonusul pielii

Conferă elasticitate și strălucire tenului

PREȚURI TRATAMENTe - terapie cu acid mandelic forte 50%

TRATAMENT

PREȚ/ȘEDINȚĂ

PREȚ PROMO

Terapie cu Acid Mandelic

300 Ron

240 Ron

PROGRAMĂRI terapie cu acid mandelic forte 50%

    BIFEAZĂ căsuța dacă înțelegi că acest formular îți colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
    Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]