PEELINGUL ZONEI PERIOCULARE

Terapie pentru zona ochilor, care utilizează sinergia a 10 substanțe active, selectate și combinate pentru îngrijirea profesională cât și la domiciliu.

Terapia răspunde la 6 probleme majore legate de pielea din zona ochilor: riduri, pierderea elasticități, cearcăne, adâncirea șanțului nazolacrimal, ptoza pleoapelor superioare și predispunerea la edeme (pungi sub ochi). Abordarea globală a tuturor problemelor este asigurată de ingredientele revoluționare și de noi programe de tratament cu un efect inovativ.

ingrediente active

Acizi din flori – Complex Anti-Cearcăne AHA, BHA, AKA din flori de hibiscus, iasomie, margarete și flori de Crețușcă (Sânziana)
Acid lactobionic
Acid lactic
Acid hialuronic
Acid GABA
Matrixyl® 3000
Venocin ™
Meiview™
Majestem™
Instalift™ Goji
Sodiu PCA și colagen
Acid Tranexamic
Vitamina C
Cafeină

Indicații

Indicații:

Excelent și eficient pentru riduri, pierderea elasticității, cearcăne, adâncirea șanțului nazolacrimal, ptoza pleoapelor superioare și predispunerea la edeme (pungi sub ochi)

Prețuri peeling zona perioculară

TRATAMENTE

PREȚ / ȘEDINȚĂ

Tratament

250 RON

Tratament+Microneedling

350 RON

 

programări peeling zona perioculară

    BIFEAZĂ căsuța dacă înțelegi că acest formular îți colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
    Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]