OxygenO2 întărește capilarele și țesutul conjunctiv dermal pentru a combate efectul indezirabil de țesut inflamat (înroșire, capilare dilatate, hiperpigmentare postinflamatorie sau piele ternă) cauzat atât de factorii exogeni de mediu (temperatură, radiație solară etc.), cât și de factori endogeni (fumat, medicație etc.).

OxygenO2 oferă o îngrijire completă pentru pielea sensibilă, asfixiată sau cea cu roșeață ori cuperoză care este predispusă îmbătrânirii.Pentru a păstra un aspect întinerit și proaspăt, pielea are nevoie de oxigen. Oxygenul este un donator de energie pentru divizarea și regenerarea celulară.

Problemele roșeții sau ale cuperozei își au originile într-o circulație a sângelui deficitară. În afară de aceasta, odată cu trecerea timpului, vasele de sânge se comprimă, astfel reducând cantitatea necesară de oxigen care, la rândul ei, afectează capacitatea de regenerare a celulei. Pielea își pierde structura compactă, adâncimea ridurilor se mărește și pielea devine slabă și îmbătrânită. Vasele obstrucționate sunt vizibile prin piele.

OxygenO2, de la Freihaut, introduce un sistem de îngrijire a pielii care mărește asimilarea oxigenului de către celule și îmbunătățește fluxul sangvin. Respirația celulară se intensifică. Mulțumită acestui efect pozitiv pentru metabolismul celular, înlocuirea celulară crește cu 31%, iar înlocuirea oxigenului este, de asemenea, mărită în mod semnificativ. Celulele pielii primesc energie proaspătă.

Succesul, în cazurile de cuperoză, este impresionant. În afară de acest lucru, mulțumită dinamicii dezvoltate de OxygenO2 în activitatea celulară, adâncimea ridurilor este redusă. Pielea absoarbe mai multă umezeală, oferind un aspect omogen și plin de viață.

fr-haut oxygeno2-tratament

Tratamentul se personalizează cu tehnologie estetică ( oxigen hiperbaric, mezoterapie virtuala, vacuum facial, radiofrecvență) în funcție de necesitatea fiecărui tip de ten.

PREȚURI TRATAMENTe - Oxygeno2

TRATAMENTE PREȚ / ȘEDINȚĂ
OXYGENO2 370 RON

PROGRAMĂRI TRATAMENTE - OXYGENO2

    BIFEAZĂ căsuța dacă înțelegi că acest formular îți colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
    Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.