despre masajul kobido și beneficiile lui

Kobido înseamnă „imaginea tradițională  a frumuseții”. Acesta este cel mai vechi tip de masaj facial. Este un masaj facial de relaxare profundă care ajută și la ameliorarea durerilor.

Derivat de la Anma, strămoșul masajului shiatsu care s-a născut în secolul al XV-lea în Japonia , este rezultatul unei competiții între doi practicanți care încercau pe toți să găsească noi mișcări pentru a stimula mușchii feței. Cei doi maeștri au decis să își unească forțele pentru a fonda Casa Kobido.

Mai mult decât un facial, cu presiune, vibrații, percuție și bătăi, masajul kobido întărește mușchii și tonifică întreaga față, în timp ce îmbunătățește circulația sângelui.

Această îngrijire anti-îmbătrânire, deosebit de apreciată de pielea matură, se mai numește și lifting facial natural, țesuturile pielii devin ferme, mușchii tonifiați și expresia fetei netedă.

Masaj facial KOBIDO1

Contraindicații:

Sarcină
Boli infecțioase
După intervenții cosmetice

Prețuri Masaj facial kobido

TRATAMENT 

PREȚ 

1 Ședință

250RON

Programări masaj facial kobido

    BIFEAZĂ căsuța dacă înțelegi că acest formular îți colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
    Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]