Gama Hy+ contine o combinatie de acid hialuronic cu diferite mase moleculare si peptide regenerante. Acidul hialuronic poate penetra diferite straturi ale tenului si produce un efect de umplere, astfel crescand depozitele de apa din straturile pielii. Fibrele de colagen si elastina sunt restructurate, stimuland, in acelasi timp, regenerarea celulara. 

Nu contine parabeni, parfum, produse petroliere si polietilen glicol (PEG).

HY+ este un tratament exclusiv, rehidratant si cu proprietati anti-imbatranire cu dubla actiune atat la suprafata, cat si in profunzimea tenului, stimuland capacitatea acestuia de a-si pastra propriile rezerve de apa.

Principalele substanțe active din această gamă: acid hialuronic biotehnologic de greutate moleculară mare si mica, acid glicolic, acid kojic, vitamina C, lemn dulce.

beneficii

Kit-ul tratament HY+ oferă hidratare intensiva, datorită acidului hialuronic care este componentul principal si natural al țesutului conjunctiv. acesta depozitează apa, pune presiune si umple țesutul cu efect imediat de flash.

Rezultatul tratamentului HY+ este un ten extrem de hidratat atât la suprafața, cat si in profunzimea straturilor acestuia. Ridurile sunt umplute si nutriția celulei este favorizata.

PREȚURI TRATAMENTe - HY+

TRATAMENTE PREȚ / ȘEDINȚĂ
Aplicare Topica 380 RON

Tratamentul se personalizeaza cu tehnologie estetica ( oxigen hiperbaric, mezoterapie virtuala, vacuum facial, radiofrecventa) in functie de necesitatea fiecărui tip de ten.

PROGRAMĂRI TRATAMENTE HY+

    BIFEAZĂ căsuța dacă înțelegi că acest formular îți colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
    Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.