Despre gama Glow

Un concept nou si exclusiv de ingrijire care acopera toate nevoile pielii si care asigura ca toate ”functiile” pielii sa actioneze in acelasi timp.

Linia Glow contine prebiotice si ingrediente active biotehnologice care ajuta la imbunatatirea regenerarii si prevenirea imbatranirii premature a tenului, echilibrand in acelasi timp microbiota pielii cu scopul de a preveni imbatranirea si de a trata tenurile sensibile si iritate.

Prebioticele sunt substante active provenite aproape intotdeauna din fermentatii naturale prelucrate biotehnologic cu rol principal de hranire si mentinere in stare de functionare a ecosistemului in care se dezvolta bacteriile. Aceste bacterii din microbiota pielii sunt cheia sanatatii si echilibrului pielii deoarece au capacitatea de a regenera flora naturala, de a o recupera si echilibra in mod rapid si eficient. Prin urmare, acestea sunt substante active de ultima generatie esentiale pentru tratarea fiecarui tip de piele, in special a celor mai delicate, sensibile si intolerante.

beneficii și ingrediente cheie

Principalele substante active din aceasta gama

Prebiotice
Acmelia oleracea – efect de botox
African kigelia – ingredient activ care combate flaciditatea
DMAE – efect de lifting, fermitate si elasticitate
Bakuchiol – retinol vegan
Acid hialuronic
Niacinamida – vitamina B3

Kit-ul tratament Glow este potrivit tuturor tipurilor de ten. Stimuleaza functionarea corecta si in totalitate a metabolismului pielii, intareste imunitatea, sistemul de regenerare, stratul hidrolipidic si microbiota pielii. Garanteaza sanatatea si tineretea pielii.

PREȚURI TRATAMENTe Glow

TRATAMENTE PREȚ / ȘEDINȚĂ
Aplicare Topica 400 RON

Tratamentul se personalizeaza cu tehnologie estetica ( oxigen hiperbaric, mezoterapie virtuala, vacuum facial, radiofrecventa) in functie de necesitatea fiecărui tip de ten.

PROGRAMĂRI TRATAMENTE glow

    BIFEAZĂ căsuța dacă înțelegi că acest formular îți colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
    Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.