Tratamentele Essential care

Selvert Thermal a creat The Essential Care, o linie esenţială, care se bazează pe echilibrul, armonia și bunăstarea pielii.

Bazându-ne pe tehnologia marină de înaltă precizie se folosește apa de mare GULF STREAM SEA WATER din curenţi oceanici ca și ingredient activ principal prezent în compoziția tuturor produselor liniei. Această apă de mare este foarte bogată în săruri minerale, oligoelemente și provine din cei mai puternici curenți marini de pe planetă.

By Selvert Thermal

Gama Essential Care

●     Curentul marin urmează traiectoria Amazon – Golful Mexic – coasta americană a oceanului Atlantic și traversarea acestuia spre coasta de nord a Britaniei Franceze (zona Brehat).

●     În timpul călătoriei prin Atlantic, curentul marin este îmbogățit cu minerale și nutrienți excepționali proveniți din multitudinea de forme biologice unicelulare, diferite specii de fitoplanctoni, minerale, săruri și oligoelemente.

●     Apa este atomizată obținându-se un concentrat cu puritate înaltă.

Beneficii - The Essential Care

Ce Acțiunea are asupra pielii?

Îmbunătățește funcționarea metabolismului celular;

• Echilibrează pielea

• Reduce reacțiile inflamatorii

• Hidratează și alimentează

• Regenerează

• Catifelează

Terapia cu Essential Care

Selvert Thermal adoptă și susțin filozofia “Well-Ageing” inspirată de longevitatea întâlnită în insula Okinawa din Japonia, cunoscută ca fiind una din zonele albastre ale planetei. Aceasta se datorează mult râvnitului ingredient activ Celebr’ageTM extras din floarea denumită “Crinul de Porțelan (Alpinia Speciosa)”.

• Este unul din ingredientele care sunt o resursă excepțională de longevitate și sănătate pentru locuitorii insulei;

• Este considerat un ingredient well-aging care conferă pielii un aspect sănătos, elastic și radiant;

ingresiente active și sustenabile - The Essential Care

Ingrediente active din linia The ESSENTIAL CARE:

EXTRACT DIN ORHIDEE
Ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii și la reglarea pigmentării datorită proprietăților antioxidante.

EXTRACT DIN IASOMIE
Putere mare de hidratare, potrivit pentru pielea sensibilă. Reglează secreția glandei sebacee și previne apariția afecțiunilor pielii.

EXTRACT DIN GĂLBENELE
Proprietăți hidratante, calmante, reparatoare, antiinflamatoare și antiseptice.

EXTRACT DIN NOPAL
Capacitate mare de reținere a apei și putere mare de hidratare. Excelent reparator pentru piele.

UNT DE SHEA
Efect intens de calmare. Conține vitamine și minerale care asigură o hidratare profundă, amplificând elasticitatea pielii prin activarea producției de colagen.

APĂ DE TRANDAFIRI

Acţiune calmantă. Asigură un nivel ridicat de hidratare al pielii, lăsând-o netedă și mătăsoasă.

APĂ DIN FLORI DE PORTOCAL
Obținută din petalele florii de portocal, are proprietăți antioxidante, calmante și purificatoare.

APĂ DE HAMAMELIS
Potrivită pentru pielea sensibilă și cea predispusă la acnee datorită proprietăților antimicrobiene și anti-îmbătrânire.

CĂRBUNE ACTIV DIN BAMBUS
Venerat de secole pentru puterea mare de detoxifiere, elimină eficient toate urmele de impurități și toxine de pe suprafața pielii.

ACID TRANEXAMIC
Agent depigmentant puternic care acționează asupra petelor pigmentare existente și previne formarea altora noi.

AQUAXYL TM
Ingredient activ hidratant multifuncțional și foarte puternic care întărește bariera hidrolipidică a pielii și crește rezerva de apă a acesteia.

AZELOGLICINĂ
Ingredient activ funcțional care combină proprietățile acidului azelaic și ale glicinei

– difuzează petele melanice, reglează secreția de sebum, are efect keratolitic, crește elasticitatea pielii și previne dezechilibrarea microbiomului acesteia.

GENENCARE®
Obținut din sfecla de zahăr, este un ingredient activ extras colateral din lanțul de producție a zahărului și are o gamă largă de proprietăți: reglează echilibrul hidric al celulelor, protejează keratinocitele de uscăciune și întărește bariera cutanată a pielii.

COLAGEN MARIN
Ingredient activ cu un puternic efect anti-îmbătrânire care acționează asupra ridurilor și conferă un efect de lifting pielii lipsite de fermitate.

Natura este sursa noastră de inspirație, motiv pentru care toate produsele conțin în formulele lor un nivel ridicat de ingrediente și

extracte naturale puternice și eficiente care luptă împotriva îmbătrânirii premature a pielii, întotdeauna cu scopul de a obține frumusețea naturală și sinceră.

Preocuparea noastră continuă pentru bunăstarea planetei și pentru reducerea efectelor negative asupra mediului înconjurător este, de asemenea, prezentă în ADN-ul nostru și se reflectă în produsele acestei linii.

Ingrediente sustenabile

Ambalaje reciclate și/sau reciclabile
Carton reciclat
Certificat FSC®
Sistem de producție durabil

sustenabil

PREțURI TRATAMENTe - The Essential Care

TRATAMENT

PREȚ

PREȚ PROMO

Tratament profesional de curățare

300 Ron

240 Ron

Tratament profesional de depigmentare

390 Ron

312 Ron

Tratament profesional Ten Gras / Acneeic

390 Ron

312 Ron

PROGRAMĂRI The Essential Care

    BIFEAZĂ căsuța dacă înțelegi că acest formular îți colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
    Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]