Despre CITRUS CARE BY FR-HAUT

Gama Citrus Care combină vitamina C micro-încapsulată cu beta caroten pentru a preveni foto îmbătrânirea țesuturilor și pentru a lasă pielea tânără și radiantă.

beneficii și ingrediente cheie

CITRUS CARE FR-HAUT

Principalele substanțe active din această gamă:

Vitamina C încapsulată
Vitamina E
Betacaroteni și
Acidul hialuronic

Cu Citrus Care, de la Freihaut, pielea ta va avea doză necesară de vitamina C. Pe lângă aceasta, în lunile însorite, veți obține un bronz omogen, frumos și sigur într-un mod rapid, fără frica apariției petelor, a închiderii la culoare sau mărirea celor existente.

Kit-ul de tratament Citrus Care este un tratament de înfrumusețare flash care, de asemenea, protejează eficient pielea împotriva agresiunilor din mediu care o pot deteriora. Previne foto-îmbătrânirea și oferă un efect durabil de fermitate.

Vitamina C sau acidul ascorbic este unul dintre principalii parteneri anti-îmbătrânire ai pielii și una dintre substanțele principale ale gamei Citrus Care, de la Freihaut. Este cheia sintezei de colagen și elastină, care sunt importante pentru fermitatea și netezimea pielii. De asemenea, este un antioxidant universal, protejând pielea împotriva daunelor produse de radicalii liberi.

citrues care

KIT-UL DE TRATAMENT INCLUDE:

MULTI-VIT COMPLEX Vitamina C pură, încapsulată, care, printre restul vitaminelor și acid hialuronic, îmbunătățește regenerarea pielii și umple depozitele de energie.

CITRIC OSMOSIS Mască făcută din alginat și acerola, un fruct care conține de 50 de ori mai multă vitamina C decât portocala. Asistă în penetrarea substanțelor active aplicate.

ELIXIR Un ser perfect pentru a susține și mai mult regenerarea pielii și pentru a executa un masaj relaxant. Este bogat în Q10 și alantoină, așadar poate ajuta regenerarea și preveni deshidratarea.

CREAM Cremă cu vitamina C încapsulată în microsfere obținută din rodie. Constituie o sursă de nutrienți și acizi grași esențiali la înfrumusețarea pielii.

Tratamentul se personalizează cu tehnologie estetică ( oxigen hiperbaric, mezoterapie virtuala, vacuum facial, radiofrecventa) în funcție de necesitatea fiecărui tip de ten.

PREȚURI Citrus care

TRATAMENT

PREȚ

Tratament Citrus Care

380 Ron

PROGRAMĂRI CITRUS CARE BY FR-HAUT

    BIFEAZĂ căsuța dacă înțelegi că acest formular îți colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
    Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]