Oferă-ți un tratament corporal pe bază de stimulare musculară electromagnetică cu radiofrecvență

XSculpt RF conține o tehnologie revoluționară exclusivistă pentru un corp perfect.

NON-INVAZIV – SIGUR – EFICIENT – TONIFIERE INTENSIVĂ

MASĂ MUSCULARĂ – ARDEREA GRASIMII – LIFTING CORPORAL

sculptarea abdomenului

Ce reprezinta tehnologia HI-EMT si cum actioneaza?

HI-EMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Training – Antrenament Muscular Electromagnetic de Intensitate mare)  este o tehnologie medicală care se utilizează în medicina estetică.

Aceasta tehnologie folosește campuri electromagnetice concentrate cu un nivel sigur de intensitate. Câmpurile electromagnetice pătrund în corp și interacționează cu neuronii motori care ulterior provoacă contracții musculare intense.

Tehnologia de ultima generație pentru conturarea corpului, nu doar arde grăsimea dar și construiește masa musculară. Mai mult, tratamentul nu necesită anestezie, incizii și nici nu provoacă disconfort.

În timpul tratamentului pacienții pot sta pe spate relaxați în timp ce dispozitivul executa echivalentul a peste 20,000 de contracții musculare.

xsculpt

De ce sa alegi XSculpt RF și care sunt beneficiile?

XSculpt RF este cel mai puternic echipament de stimulare musculara electromagnetica conceput pentru tonifierea corporală, arderea grăsimii, lifting corporal și creșterea masei musculare.

Avantajele XSculpt rf

 • Ideal atât pentru reducerea grăsimii cât și pentru fermitate și întărire musculară.

  Acționează atât în timpul tratamentului cât și după, crescând metabolismul celular și arderea grăsimilor.

 • Fără durere și non-invaziv.

 • Poate fi utilizat inclusiv pentru persoanele slabe ce au nevoie de refacere musculară.

 • Posibilitatea de a trata mai multe zone într-un singur tratament datorită celor 5 aplicatoare (2 plate, 2 curbate EMS+RF și 1 mare EMS recomandat pentru întărirea mușchilor vaginali, pentru incontinență urinară dar și pentru întărirea mușchilor fesieri).

 • Posibilitatea de a lucra zonele curbate datorită celor 2 aplicatoare special create pentru astfel de zone.

 • Timp scurt de tratament și rezultate vizibile imediat.
 • Doua moduri de lucru: “STANDARD & “EXPERT”, ce oferă posibilitatea de a lucra cu programe presetate sau de a seta manual intensitatea în funcție de suportabilitatea clientului.

 • Mai puternic și mai eficient decât celelalte echipamente de SME.

 • Zone de tratat: brațe, coapse, solduri, gambe, abdomen

 • Radiofrecvența ce generează căldură ducând la stimularea fibroblastelor care produc colagen si elastină.
xsculpt

Ce trebuie sa mai stii despre tehnologia HI-EMT?

Efectul asupra mușchilor

 • Mușchii sunt forțați să rămână într-o stare de contractura pentru mai multe secunde.
 • Atunci când aceștia sunt expuși repetitiv la impulsurile electrice, țesutul muscular este nevoit sa se adapteze.
 • Studiile recente au raportat ca, în medie, grosimea mușchilor abdominali a crescut cu 13%-18% la pacienții tratați cu echipamente HI-EMT după 1-2 luni.

Creșterea mușchilor

 • După un antrenament, corpul încearcă să repare sau sa înlocuiască fibrele musculare deteriorate printr-un proces celular în care sudează fibrele musculare pentru a forma noi catene de proteine sau miofibrile. Aceste miofibrile reparate cresc în grosime și număr creând hipertrofie musculară.
 • Creșterea musculară se întâmplă atunci când rata sintezei de proteine musculară este mai mare decât rata de scădere a proteinei musculare.

Febră musculară

●       În timpul antrenamentelor, stimularea musculară cauzează reconstrucția și repararea țesutului muscular, formând mușchi mai puternici și mai fermi. Pacienții simt aceeași senzație de febră musculară după tratamentul cu XSculpt RF precum după un antrenament fizic clasic.

Efectul asupra grăsimii

 • Pacienții tratați cu HI-EMT au avut o reducție de aproximativ 19% a stratului subcutanat de grăsime pe abdomen. Principiul apoptozei celulare induse prin creșterea concentrației de acizi grași liberi a fost observată și demonstrată.

CONTRAINDICAȚII

  Sarcină, diastaza abdominală, implant de tija metalică la nivelul zonei de tratat, inflamații ale pielii, infecții, boli cardiace, pacemaker, epilepsie și cancer.

rezultate înainte și după XSculpt RF

FERMITATE PENTRU BRATE & COAPSE​

rezultate fermitate inainte-Dupa
rezultate fermitate fese inainte-Dupa

Fermitatea pielii:
Datorită fluctuațiilor în greutate, sarcină, înaintarea în vârstă și alți factori, pielea își pierde fermitatea și tonusul. Chiar dacă efectul de piele lăsată apare pe întreg corpul, anumite zone sunt mai susceptibile precum bratele și coapsele.

REZULTATE GARANTATE

inainteDupa22_1

vezi cum funcționeaza xsculpt RF

Prețuri tratamente xsculpt rf

TRATAMENT PREȚ /ȘEDINȚĂ PROMOTIE -30%
2 APLICATORI 240 RON 168 RON
3 APLICATORI 280 RON 196 RON
4 APLICATORI 310 RON 217 RON

Programări XSculpt rf

  BIFEAZĂ căsuța dacă înțelegi că acest formular îți colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
  Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]